Víte, co je základem spokojeného života

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika,

Spokojený život je velmi úzce spojen s pocitem štěstí. Není nic špatného o sobě občas zapochybovat, horší na tom ale je, že procento nespokojených v poslední době přibývá. Čím to je? A co s udělat, aby váš život byl spokojený?

Co může za naši věčnou nespokojenost?

I přes veškerou snahu o zdravý způsob života, kdy po úpravy pitného režimu, jídelníčku a cvičení, máme dojem, že pro sebe děláme absolutně vše, co se po nás žádá, zapomínáme na to nejdůležitější,- spánek, relaxaci a milování se.

Spánek, základ spokojeného života

Až 15% lidí u nás trpí chronickou nespavostí, dalších 40% pak trápí různé poruchy spánku. Tento stav je způsoben dnešním “moderním” způsobem života, který je spojen s vysokou pracovní zátěží, touhou po dokonalosti, honbou za něčím nedostižným, stres a hodně také i práce na směny.

Měli byste však vědět, že pokud pořádně nespíte, nikdy nebudete spokojení. Náš život se naopak velmi brzy začne sypat, jako domeček z karet. Objeví se problémy v rodině, nepříjemnosti v práci, sebevědomí sklouzne na bod mrazu, inteligence poklesne o několik stupínků a aby toho nebylo málo, začneme být mrzutí, přestáváme se mít rádi, jsme nespokojení, nešťastný a ve finále se mohou objevit i zdravotní problémy. Dlouhodobý nedostatek spánku mění lidskou psychiku. Člověka začnou trápit nepochopitelné pocity strachu až paranoi, neklid a nervozita, která může být dokonce spojená i s agresivitou. Lidé při takovém způsobu života jsou schopni spáchat dokonce i sebevraždu. Se spánkem si doopravdy nesmíte zahrávat!

Vyřešte svůj spánek a přijde i spokojenost

Čím lépe se vyspíte, tím více vám bude vzkvétat váš vztah a nejen to, dařit se bude i vám samotným. Mějte se rádi! Dopřejte svému tělu ten luxus, kdy mu umožníte nabrat sílu a energii do dalšího dne. Uvidíte, vyplatí se vám to, do vašeho života se vrátí spokojenost.

Zkuste se zeptat onomantiky. Podle ní totiž v sobě každé jméno nese Boží předurčení.

Co je onomantika?

Onomantika je umění věštění, jež s běžným evropským věštěním a astrologií má pramálo společného. Mnohem blíže má k numerologii. Jde totiž o předvídání budoucnosti z písmen, které jsou numerologickými nosiči. Abychom to zjednodušili, jedná se o věštění ze jména.

Nejvýznamnější den čarodějnic v roce se blíží, všude okolo nás se postupně objevují vydlabané dýně a čarodějnice na koštěti. Zamysleli jste se však, kde se vůbec to spojení čarodějnic s košťaty vzal?

Superúplněk

Pokud bude čistá obloha, budete jej moci sledovat po celou noc. Pouhým okem, ani s fotoaparátem však nemáte příliš šanci rozeznat, jak moc je velký oproti těm ostatním. Bude však více zářit, může za to totiž skutečnost, že se jeví až o 30% jasnější než obvykle.

Tento superúplněk je navíc výjimečný i tím, že se jedná o jeden ze tří super úplňků, které letos proběhnou. Jeden již proběhl v říjnu, druhý nás čeká právě teď v listopadu a na třetí se můžeme těšit v prosinci. Avšak právě tento je ze všech ten nejvýznamnější.

Vyznačuje se i svou typicky krvavou barvou. Tento úplněk je nazýván bobřím, protože v tomto období začali v Americe klást pasti na bobry. Jejich kožíšek totiž dokázal Indiány účinně ochránit před přicházející zimou.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Komunikace s mrtvými je možná, i když není zrovna doporučována. O této skutečnosti se přesvědčila řada lidí. Duch se může zhmotnit v různé míře a dokonce disponuje určitou energií, která na nás může působit.