Vánoční magie

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Vánoce jsou velmi úzce spjaty nejen s tradicemi a těmi nejrůznějšími zvyky, ale díky zimnímu slunovratu jde již od pradávna rovněž o období spojené s magií. Naši předkové v tomto období prováděli celou řadu rituálů a kouzel, které měly zajistit úrodnost, hojnost, dostatek potravy a ochraňují zdraví a život členů domácnosti i dům a zvěř samotnou. Dnes se bohužel již postupně na spoustu těchto kouzel a rituálů zapomnělo.

Zkusme si je touto cestou připomenout. Ostatně je můžete i vyzkoušet, nejde totiž o nikterak složitá kouzla.

Magická kouzla, která zajistí zdraví

Pokud chcete, aby se vašemu domu vyhnuly nemoci velkým obloukem, zujte si boty a běhejte chvíli po sněhu. Kouknout se můžete i na 4 vlašské ořechy, které vám napoví, jak to s vámi příští rok bude, čím více zdravých jadérek najdete, tím na tom budete další rok lépe.

Štěstí do domu přivoláte

Štěstí do domu přivoláte tak, že paní domu nad štědrovečerní tabuli, ve chvíli prvních slunečních paprsků, zavěsíte svazeček jmelí spolu s krátkým zaříkáním “Ať do domu vstoupí štěstí”.

Jak si o Vánocích přičarovat lásku

To, jak na tom bude dívka s láskou zjistí hozením boty přes hlavu směrem ke dveřím. Pokud bude špička mířit ke dveřím, může očekávat vdavky. Pomoci tomu pak můžete ještě tak, že si namažete líčka medem. To vás pak budou mít příští rok všichni rádi.

Jak si přivolat bohatství

Bohatství na další rok si zajistíte tak, že pod štědrovečerní talíř si vložíte nějakou minci nebo bankovku, aby přitáhla další. Čím větší bankovka, tím lépe se vám bude dařit. Pomoci vám v tom může i šupinka kapříka, kterou byste si měli schovat do peněženky a kterou nesmíte do příštích Vánoc nikde vytrousit.

Magie host a stolování

Abyste oklamali smrt, u štědrovečerního stolu by měl sedět sudý počet lidí. Jestliže je vás lichý počet, oklamete ji uchystaným talířem pro nečekaného hosta. Pro posílení rodinných svazků pak nohy stolu omotejte řetězem anebo provazem. Rodina se pak vyhne příští rok rozepřím.

Je to v současnosti takový velký nešvar, zbavovat se své zodpovědnosti a házet ji na jiné. Dobré duše, lidi, kteří nejsou zas až tak pevní v kramflecích, aby ustáli toto nedospělé chování jiných, v jisté míře spojené s citovým vydíráním a manipulováním, často tuto zodpovědnost přeberou.

Reinkarnace, nebo také převtělování, představuje filozofický a náboženský koncept, který je zastáncem teze, že duše člověka po jeho fyzické smrti prožije znovuzrození v jiném těle. V reinkarnaci věřilo mnoho různých náboženství. Někteří věřili v převtělení do jiného lidského těla, někdo i v převtělení do zvířete apod. Převtělení přitom také velmi úzce spojovali i s karmou, tedy zákonem o příčině a následku.

Když spíme, zdají se nám sny. Spoustu z nich si však nepamatujeme. Některé nás vyděsí a jiné nás zaujmou tím, že se opakovaně vrací. Jiných se doslova nemůžeme zbavit. Bohužel často právě tyto opakující sny bývají nejvíc děsivé.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Podvědomí je to, co medicína označuje za nevědomí, protože o procesech, které v něm probíhají, nemáme v reálu ani ponětí a jen těžko ji dokážeme ovlivnit. Naše podvědomí je však mocné a pokud jej udržíme otevřené a budeme s ním správně komunikovat, můžete poznat, jak moc velká je síla podvědomí.