Věštění z křišťálové koule

Článek na téma: Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Křišťálová koule patří ke každé správné čarodějnici. Její tradice je také pěkně hluboká. Věštění z ní totiž patřilo vždy k oblíbeným věšteckým metodám, a to nejen v Evropě.

Jak dlouho věštíme z koule

Vůbec nejstarší evropská zmínka o užívání křišťálové koule pochází z doby 2000 let před naším letopočtem, kdy s ní pracovali Keltové. K věštění ji však užívali také Indiáni, australští domorodci, kmeny na Borneu nebo také na Nové Guinei a Madagaskaru. S příchodem středověku se koule dostala do rukou čarodějů, kouzelníků, spiritualistů a cikánů.

I přes velkou oblibu je nutno říct, že věštění z křišťálové koule není zas tak jednoduché, jak by se na první pohled mohlo zdát. Neznamená to však, že je zcela nemožné, abyste se to naučili. Dříve než se do toho však pustíte, víte, jakou kouli proto budete potřebovat?

Věštecká křišťálová koule

Pro věštění je vhodná křišťálová koule o průměru zhruba 10 cm. Ideální samozřejmě je, když je vyrobena z křišťálu, ale klidně může být i z berylu. V poslední době se čím dál častěji objevují i skleněné věštecké koule. Při nákupu koule dbejte na to, aby byla zcela bez chybičky. Koule nesmí mít žádné škrábance, ani bubliny.

Jak pečovat o kouli

Aby koule fungovala, je zapotřebí o ni pořádně pečovat. Kouli byste měli mít uloženou na tmavé látce, nejlépe na sametu. Nikdy ji nevystavujte přímému slunci a nadměrným teplotám. Omývejte ji octovou vodou a leštěte ji sametem. Když ji neužíváte, zabalte ji. Vystavit ji můžete pouze měsíčním paprskům. Kouli mějte umístěnou na jednom stabilním místě, protože by se neměla příliš přenášet.

Něco málo o věštění

Věštění z křišťálové koule by mělo probíhat v místnosti, kde nebude žádná jiná osoba, ani zvíře. Pohodlně se usaďte, zapalte bílou svíčku bez vůně a soustřeďte se na vidění. Koule vám dokáže odpovídat na vaše otázky ano nebo ne, ale ukázat vám může i různé symboly.

Ještě jednu větu nakonec, vím, komerce ráda hlásá, že věštění se může naučit každý, ale pravda se má tak, jako se vším, i na věštění musíte mít talent. Tedy je zapotřebí, abyste nějaké schopnosti pro věštění měli vrozené. Jen pak je s nimi možné dále pracovat, chápat je a rozvíjet je. Pokud se vám nepoštěstilo, nevadí, i u nás najdete dost věštkyň, které se věštění z křišťálové koule věnují a rádi vám s vaším problémem pomohou.

Vánoce jsou velmi úzce spjaty nejen s tradicemi a těmi nejrůznějšími zvyky, ale díky zimnímu slunovratu jde již od pradávna rovněž o období spojené s magií. Naši předkové v tomto období prováděli celou řadu rituálů a kouzel, které měly zajistit úrodnost, hojnost, dostatek potravy a ochraňují zdraví a život členů domácnosti i dům a zvěř samotnou. Dnes se bohužel již postupně na spoustu těchto kouzel a rituálů zapomnělo.

Reiki je velmi oblíbenou a žádanou alternativní metodou přírodního léčení, jež v případě, že je aplikována skutečnými odborníky, je bezpečná a může se kombinovat i s jinou terapií.

Démonologie se dostává po letech na výsluní. Děje se tomu tak díky young adult a fantasy literatuře, která se zabývá i touto tématikou. Démonologie se přitom věnuje všem démonům a jejich vlivu na lidské životy a jejich hříchy.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

S honem na čarodějnice se většině lidí vybaví ty salemské, a to i přesto, že hony na čarodějnice byly především evropskou záležitostí, jež v té době  probíhaly i u nás po několik století.