Očistná koupel

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky,

V dnešní době žijeme ve stresu a spěchu. Když už se zastavíme, neumíme nerušeně odpočívat. Na očistu těla a duše nemáme jaksi sílu. Očistná koupel nám však nedodá pouze energii, ale dokáže nám očistit i naši auru.

Pravidelné čištění aury by mělo patřit k základům. Jde totiž o základní obnovu osobní energie. Naše aura se špiní aniž bychom si to uvědomovali. Dochází k tomu díky kontaktu s různými lidmi, ale i prostředím. Každý má totiž jinou energetickou vibraci a některé tu naši stahují dolů. Energii si sice zpět harmonizovat umíme, ale pokud se nezbavíme negativních vln z aury, tak do negace v průběhu času spadneme taky. A proto je důležité pravidelně svou auru od všech nečistot a negativních vibrací čistit. Vytvořit takovou efektivní očistnou koupel přitom není nic složitého. Stačí vám k tomu vytvořit slanou koupel s užitím krystalů soli.

Magická sůl

Sůl je látka, která se po celou lidskou historii užívá k dochucení pokrmů, konzervaci, k očistě, magii i k různým jiným rituálům. I svěcená voda je slaná. Takováto voda se užívá k pokřtění, požehnání i k pomazání. Je to léčivá voda, která se všude na světě užívá k haloterapii, inhalaci nebo k spleloterapii.

Rituální koupele očistí tělo i duši

Rituální slaná koupel vás neočistí pouze od fyzické špíny, ale smyje z vás i negativní duchovní špínu, čímž v konečném výsledku očistí vaše tělo i duši. Poslouchejte své já a svou vnitřní potřebu po očistě a nechte vesmír transformovat to, co je potřeba. Na rozdíl od normální lázně, kterou můžete provádět každý den, byste se u této rituální koupele měli držet několika pokynů, a to proto, abyste zvětšili její účinek. Při této koupeli neužívejte mýdlo, šampon, ani koupelový olej. Před koupelí nejprve pečlivě vyčistěte vanu, osprchujte se a důkladně umyjte. Jen tak slaná koupel může z kůže odčerpat toxiny i těžké kovy, ze soli si tělo odebere potřebné stopové prvky a minerály, které posílí imunitu. Zvyšuje i prokrvení tkání.

Kůže díky této koupeli působí mladistvěji. Koupel pozitivně působí i na bolest svalů a klouby.

Jak na samotnou očistnou koupel?

Naplňte vanu teplou vodou, pozor, ne však příliš horkou. Přidejte do vody 2-3 hrsti kvalitní nezpracované soli. Může jít o himalájskou, alpskou nebo i mořskou krystalickou sůl. Nevhodná je stolní sůl, obsahuje protispékavé látky, je chemicky upravena a jsou z ní odstraněny úspěšné minerály. Do vody je možno přidat několik kapek čistého 100% esenciálního oleje, jenž je vhodný i pro aromaterapii. Ideální je kupříkladu levandulový olej, která uvolnění, relax a odpočinek ještě více podporuje. Efekt můžete navýšit užitím sody, která očistu aury ještě navyšuje a jako bonus získáte krásnou rozzářenou a hebkou pleť. Ve vaně zůstaňte alespoň 20-30 minut. Světlo u rituální koupele by mělo být tlumené. Pro zvýšení účinku můžete také užít vonné tyčinky, svíčky a relaxační hudbu. Zavřete oči, poslouchejte hudbu, rozjímejte, hlavně se uvolněte, nic neřešte a nepřemýšlejte. Po koupeli se utřete do osušky, zabalte do županu. Další koupel nebo sprchu si dopřejte minimálně až za 24 hodin. Tuto očistnou lázeň si dopřejte maximálně jednou týdně.

Křemen patří k těm nejstarším materiálům na zemi. Jeho průhledně bílé krystaly již po tisíciletí fascinují lidi po celé zeměkouli. Křemen může mít různou barvu, přičemž každé z nich je přisouzena jiná vlastnost. Díky své jedinečné spirálové krystalické podobě patří k nejléčivějším krystalům a zesilovačům energie vůbec.

Symboly štěstí je jich mnoho a doprovází nás od počátku lidstva. Mají různou podobu. Věříme, že nám přinesou štěstí nebo nás ochrání před vším zlým. Nosíme je proto v kapse, v peněžence, na krku, stojí na našem stolku, máme je pod polštářem, houpou se nám na zrcátku v autě, visí nám u dveří i na zdi. Říkáme jim také talismany nebo amulety. Vážně jsou tak kouzelné?

Lidé jsou bylinkami fascinování již po tisíce let. Po stejnou dobu je užívají k tomu, aby posílili své zdraví, byli silní, léčili své nemoci i hojili své rány. Kromě toho byly také po celé věky bylinám připisovány i tajuplné magické schopnosti, jichž tehdejší “přírodní lékaři” v minulosti užívali při různých kouzlech, rituálech a magii.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Zdeňka - budoucnost dítěte

Znamení Beran
Specializace Andělské karty, tarotové karty, astrologie
Zaměření Dětské horoskopy, budoucnost dítěte

Specializuji se na výklad budoucnosti dětí, protože vím, že mnohé z ní se dá často ovlivnit a pozměnit k lepšímu. Vyložím Vám životní cestu a významné okamžiky, které Vašeho potomka čekají a na které je vhodné se připravit. 

Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63
Zašlete mi SMS ve tvaru PORADNA datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 63 Moje stránka, otázky a ohlasy

Vánoce jsou velmi úzce spjaty nejen s tradicemi a těmi nejrůznějšími zvyky, ale díky zimnímu slunovratu jde již od pradávna rovněž o období spojené s magií. Naši předkové v tomto období prováděli celou řadu rituálů a kouzel, které měly zajistit úrodnost, hojnost, dostatek potravy a ochraňují zdraví a život členů domácnosti i dům a zvěř samotnou. Dnes se bohužel již postupně na spoustu těchto kouzel a rituálů zapomnělo.