Záhadná síla křemene

Článek na téma: Ezoterika, Mystické nauky,

Křemen patří k těm nejstarším materiálům na zemi. Jeho průhledně bílé krystaly již po tisíciletí fascinují lidi po celé zeměkouli. Křemen může mít různou barvu, přičemž každé z nich je přisouzena jiná vlastnost. Díky své jedinečné spirálové krystalické podobě patří k nejléčivějším krystalům a zesilovačům energie vůbec.

Pro křemen je typické, že často “vyrůstá” v trsech. Jednotlivé krystaly jsou zašpičatělé, průhledné, ale i vroubkované nebo mléčné. Jde o jeden z nejoblíbenějších kamenů, které se užívají pro výrobu amuletů a talismanů. Kámen je k nalezení po celém světě.

Vlastnosti křemene

Křemen pohlcuje, ukládá, uvolňuje i reguluje energii. Chrání před radiací. Pomáhá s odblokováním čaker. Dokáže ovlivnit vaši karmu. Podporuje meditaci, protože odfiltrovává všechny rušivé vlivy. Podporuje soustředění. Odstraňuje nerovnováhu. Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost. Ochraňuje člověka před vším zlým, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje geopatogenní zónu.

Léčivé účinky

Křemen patří k těm nejúčinnějším léčivým kamenům, jež j možno využít na léčbu jakéhokoliv problému. Ví se, že podporují funkci imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Podporuje léčbu popálenin. Dále pozitivně působí na nevolnost, bolest zubů, tiší bolest hlavy, podporuje trávení, produkci mléka a eliminuje neurologické obtíže. Jde o skvělý prostředek pro odblokování všech čaker.

Křemen podle znamení

Křemen je univerzálním kamenem, pomůže každému. Přesto jej však můžeme označit za kámen lvů a vodnářů. Velmi účinný je také i pro kozoroha a blížence, kteří si mohou dovolit jeho turmalínovou podobu.

Druhy křemene

Vedle magického křišťálu však existují i jiné vzácné křemeny, jedná se třeba o růženín, fantom, sagenit, záhněda, morion, sněžný křemen anebo turmalín. Všechny tyto kameny se od sebe liší nejen svým vzhledem, ale i léčivými účinky.

Nemusíte ani zcela věřit na duchy, abyste se pokusili přesvědčit o jejich existenci. Duchové jsou v reálu všude kolem nás a je jedno, jestli si to chcete přiznat, nebo ne. Rádi byste věděli, zda jste někdy nebyli v kontaktu s duchem? Prozradí vám to určité společné znaky.

Když spíme, zdají se nám sny. Spoustu z nich si však nepamatujeme. Některé nás vyděsí a jiné nás zaujmou tím, že se opakovaně vrací. Jiných se doslova nemůžeme zbavit. Bohužel často právě tyto opakující sny bývají nejvíc děsivé.

Jakou spojitost má Absinth s magií a ezoterikou? Zdánlivě žádnou, ale při hlubším pohledu zjistíte, že spojitost je víc než mystická. Byl totiž spojován s vyznavači satanismu.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Věštkyně Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Superúplněk

Pokud bude čistá obloha, budete jej moci sledovat po celou noc. Pouhým okem, ani s fotoaparátem však nemáte příliš šanci rozeznat, jak moc je velký oproti těm ostatním. Bude však více zářit, může za to totiž skutečnost, že se jeví až o 30% jasnější než obvykle.

Tento superúplněk je navíc výjimečný i tím, že se jedná o jeden ze tří super úplňků, které letos proběhnou. Jeden již proběhl v říjnu, druhý nás čeká právě teď v listopadu a na třetí se můžeme těšit v prosinci. Avšak právě tento je ze všech ten nejvýznamnější.

Vyznačuje se i svou typicky krvavou barvou. Tento úplněk je nazýván bobřím, protože v tomto období začali v Americe klást pasti na bobry. Jejich kožíšek totiž dokázal Indiány účinně ochránit před přicházející zimou.