Co o nás vypovídá to, co nás štve

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Láska,

Vstáváte a už jste naštvaní? Všichni vás štvou, dráždí, rozčilují, lezou na nervy nebo je nemůžete vystát? Narážíte na blbce, idioty, negativisty, pesimisty, depkaře a lidi, kteří to ve svém životě projeli? Místo vztekání a lapání po dechu, se spíš zamyslete nad sebou, proč tomu tak je, protože ve skutečnosti to, co vás štve, je ve skutečnosti i ve vás samotných.

 

Říká se tomu zrcadlení anebo také zákon rezonance.

Zákon rezonance a zrcadlení

Zákon rezonance vychází z principu, že každý přitahuje stejné a rozdílné odpuzuje. Každý člověk pak může přitahovat pouze to, jak je v tu chvíli sám vnitřně nastaven a co je v souladu s jeho vibračním naladěním. Nelze přijímat dobro, když jste se naladili zcela naopak. Nic není náhoda. Pocity, které jsou v nás skryty, ve chvíli, když nás někdo rozzlobí, urazí, slovně zraní, vypovídají, jaký je náš povahový rys, jak se chováme nebo jak smýšlíme o druhých. Příčina nikdy není v těch druhých, ale v nás a rozčílení v nás mohla vyvolat pouze proto, že mám stejnou vlastnost. Dokud tuto vlastnost nezměníte nebo neodstraníte, budou se objevovat “zrcadlit” při první možné příležitosti.

 

Co s tím?

Všechno, co vás štve, vadí a leze vám krkem stojí za chvíli zastavení a přemýšlení, co je pravou příčinou našeho hněvu.

Zeptejte se sami sebe:

  1. Proč vás daná situace rozčiluje.

  2. Jaká je moje role v tomto.

  3. A co to pro mne doopravdy znamená.

To, že vám něco vadí, není nic špatného. Jde o běžný stav. Nutné je však s tímto stavem pracovat, protože jinak to ublíží nejvíc jenom vám. Od zkaženého dne počínaje, přes stresovou reakci pokračujíce až u infarktu konče. Ta osoba, která vás štve svých chováním obvykle o tom, že vás štve ani netuší. A proto, zkuste být k sobě hodnější, nekažte si zbytečně svůj den. A pokud vám doopravdy něco vadí na chování druhých lidí, musíte nejprve změnit chování u sebe samotných!

Česko čeká již třetí superúplněk za sebou. Pro astronomy krásný zážitek, ale pro nás všeobecně pěkný pres. Sotva jsme se vzpamatovali z toho listopadového, tak tu máme ten prosincový. Vůbec ten největší a nejjasnější úplněk v letošním roce u nás.

Když spíme, sníme. Ne vždy se nám však zdá to, co by se nám líbilo. Často to jsou i pěkné noční můry. Přecházeli jste to, protože jste si mysleli, že s tím nejde nic udělat? Zapomeňte na to, co jste si doposud mysleli, že víte o spánku, protože všechno je jinak. I když se vám to může zdát neuvěřitelné, své sny můžete ovládat. A není to žádná novinka, tzv. lucidní snění totiž znali již staří Egypťané.

Reinkarnace, nebo také převtělování, představuje filozofický a náboženský koncept, který je zastáncem teze, že duše člověka po jeho fyzické smrti prožije znovuzrození v jiném těle. V reinkarnaci věřilo mnoho různých náboženství. Někteří věřili v převtělení do jiného lidského těla, někdo i v převtělení do zvířete apod. Převtělení přitom také velmi úzce spojovali i s karmou, tedy zákonem o příčině a následku.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Kdo by neslyšel o Avalonu, legendárním artušovském ostrově, na němž byl ukryt Excalibur. Staří Keltové toto místo považovali za sídlo Bohyně. Lidé na tento ostrov přicházeli zemřít, i se znovu narodit. Jde o jedno z nejmagičtějších míst na světě s ohromnou duchovní sílou a mocí.