Věříte v převtělování

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Záhady, Mystické nauky, Osud,

Reinkarnace, nebo také převtělování, představuje filozofický a náboženský koncept, který je zastáncem teze, že duše člověka po jeho fyzické smrti prožije znovuzrození v jiném těle. V reinkarnaci věřilo mnoho různých náboženství. Někteří věřili v převtělení do jiného lidského těla, někdo i v převtělení do zvířete apod. Převtělení přitom také velmi úzce spojovali i s karmou, tedy zákonem o příčině a následku.

I po tolika stoletích převtělování patří k velmi kontroverzním tématům. Podle těch, kteří v převtělování věří, však existuje spousta důkazů, která reinkarnaci prokazuje. Jedná se především o silnou intuici, velká empatie, výjimečné senzorické schopnosti, předvídání budoucnosti, vzpomínky na události, které se vám však ve skutečnosti nestaly, opakující se reálné sny s konkrétními lidmi na zcela specifických místech, šestý smysl, dedukce, nevysvětlitelné obavy a fobie.

O reinkarnaci

Slovo reinkarnace pochází z latiny a v překladu znamená “znovu vstoupení do těla”. V reinkarnaci věřili už Sumerové, hinduisté, Keltové, ba dokonce i křesťané a muslimové.

Proč dochází k reinkarnaci?

Důvodů, proč se tomu tak děje, je poměrně hodně. Podle Hinduistů k tomu dochází prý proto, že se nám líbí na světě až se s ním nechceme ani po smrti rozloučit. Může za to prý i karma, která zapříčiní naše opakované zrození. A to buď za odměnu anebo za trest. Může k tomu dojít i tehdy, pokud ve svém životě nestihnete dokončit všechny své úkoly.

Dle jiných tezí k reinkarnaci dochází i tehdy, pakliže jste k někomu velmi úzce vázáni a něco mu dlužíte. Jde i velmi kruté znovurzrození, kdy je váš nový život trestem za všechny své předešlé hříchy. Váš nový život bude pro vás peklo na zemi, hotový očistec. A v neposlední řadě může reinkarnace představovat i milost od “Boha” či odpuštění od všech hříchů. Je vám tímto způsobem dána druhá šance na spokojený a šťastný život.

Převtělování je vědecky prokázáno

Důkazů, které prokazují převtělování, existuje mnoho. Této problematice se věnují vědci po celém světě desítky let. Všechny tyto výzkumy jsou velmi zajímavé. K těm nejzajímavějším výsledkům došli nejspíše dva světově uznávaní vědci, Stuart Hameroff a Roger Penrose, kteří prokázali, že ve chvíli, kdy je člověk na pokraji smrti, mozkové struktury mikrotubuly ztrácí kvantový stav, ale přes to informace v nich nejsou zničeny. Duše tak neumírá, ale vrací se do vesmíru.

Jakou spojitost má Absinth s magií a ezoterikou? Zdánlivě žádnou, ale při hlubším pohledu zjistíte, že spojitost je víc než mystická. Byl totiž spojován s vyznavači satanismu.

Váha je jediným neživým znamením v celém zvěrokruhu. Mnoho moderních astrologů považují váhy za nejvíce žádoucí znamení v celém zvěrokruhu. Právě v tomto období totiž vše vrcholí. Sklízí se to, co se zaselo jaře. Všechno je na miskách vah. I proto jsou váhy tak vyzrálé, civilizované a dobře vypadající. Váhy jsou znamením spravedlnosti, rovnováhy a harmonie.

Možná jste to do dnešních dnů netušili, ale většina kostelů a synagog byla u nás postavena na základě geomantiky. Moderní geomantika se věnuje nauce vlivu krajiny a přírodních sil na člověka, jeho tělo a duši. Ukazuje nám, že s návštěvou magických míst naší krajiny, můžeme ozdravit naše tělo, očistit naše myšlení, doplnit svou energii a někdy prožít i spirituální zkušenosti. Proto nás návštěva posvátných a magických míst tak silně zasáhne, a to i na člověka bez předešlých duchovních zkušeností.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

Absinth je velkou legendou. Jde oo bylinný alkoholický nápoj vyráběný z pelyňku, anýzu, fenyklu. Někdy se do něj dodává i yzop, meduňka, badyán, máta a jiné bylinky. Typické pro něj je to, že má krásnou zelenou barvu, které dosáhl zcela přirozeným způsobem. Někdy se mu také říká “zelená víla”.