V čem spočívá červená magie

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Možná jste si mysleli, že existuje pouze bílá a černá magie, ale nic není černobílé a tedy ani magie ne. Kromě jednoduchého rozdělení magie na dobrou a zlou, tu máme i další členění. A tak se můžete setkat i se stříbrnou magií, zelenou magií, šedou magií a červenou magií. Každá z nich má určitou roli a svá vlastní kouzla a rituály.

Dovolte nám, abychom vás dnes blíže seznámili s červenou magií, kterou jistě znáte, avšak zřejmě vás doposud nenapadlo, že se jedná zrovna o červenou magii.

Co je červená magie

Červenou magii je možno popsat jako horký, suchý pouštní vítr proudící se a vlnící se jako plamen a šíří se jako požár přes sluncem vyprahlé pole. Ohniví čarodějové jsou náladoví, prudcí a nebezpeční pro své nestálé city. Nerozzlobte ho, jinak nechtějte být v jeho dosahu.

Červená magie = sexuální magie

Červená magie je magie sexuální, k níž patří rituální sexuální soulož, známá i jako černá mše. Jde o akt opředený tajemstvím a mýty, což se hodilo do krámu celé řady šarlatánů a sekt, kteří červenou magii zneužili ve svůj prospěch. Nejde však o špatnou magii. Jde o magii, která je taková, jací jsou její tvůrci. Při magických rituálech se kromě sexu užívají i vůně a květiny.

V reálu do této magie náleží různé tantrické techniky, jóga kundalíni, taoistická sexuální magie, černé mše a mnoho dalšího.

Červená magie náleží k velmi starobylým magickým fenoménům a je proto spojena se spoustou rituálů. Křesťané je pak označovali za pohanské zvyky. V Indii je však užívali dokonce i v rámci medicíny.

Sexuální magie

Jiné směry tuto sexuální magii spíše zneužívali jako nástroj sexuální manipulace nad ženou. Partneři by však neměli být náhodní, ale sobě si známí.

Černá mše

Černá mše pak představuje jednu z forem červené magie, při níž docházelo ke spojení s astrálními égregory k vytváření astrálních larev a jiných jevů. Takto vyvolané útvary pak pohltily osobu, která ji vyvolala. Astrální médium se tvoří prostřednictvím orgasmu, tak i na základě tvořivého aktu, kdy dojde ke stavu rozšířeného vědomí.

Tento druh magie se rovněž zabývala i vyvoláním démonů, a to zejména inkubů a sukkubů.

Reiki je velmi oblíbenou a žádanou alternativní metodou přírodního léčení, jež v případě, že je aplikována skutečnými odborníky, je bezpečná a může se kombinovat i s jinou terapií.

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

To, že naše sny jsou odrazem našeho podvědomí a světa okolo nás, je obecně známo. Neměly bychom je však podceňovat, symboly ve snech totiž doopravdy mohou něco vypovídat a mohou skutečně naše životy ovlivnit. Aby tomu však tak bylo, je nutné jim porozumět.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Riana - andělské karty

Znamení Beran
Specializace Pomoc v obtížných životních situacích
Zaměření andělské karty, magie

Vaši strážní andělé Vás provázejí celým životem. Andělská věštba Vám prostřednictvím andělských karet umožní napojení na Vaše anděly, které tímto můžete tak požádat o pomoc a podporu. Díky andělské věštbě se dozvíte, jaké je Vaše životní poslání a jaký je Váš skutečný osud, s jehož výzvami Vám budou andělé pomáhat. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64
Zašlete mi SMS ve tvaru ANDEL datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 64 Moje stránka, otázky a ohlasy

Příběh Lilith je starý jako lidstvo samo. Byla stvořena Bohem jako první ženu Adama. Vznikla z ohně, v němž se Bůh vzhlédl. Byla proto krásná, nespoutaná, spalující, ale i hřejivá. Měla plusy i mínusy, něhu a sílu, lásku i nenávist, radost i žal, cit a touhu, ženu i muže.