Opakující se sny

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Když spíme, zdají se nám sny. Spoustu z nich si však nepamatujeme. Některé nás vyděsí a jiné nás zaujmou tím, že se opakovaně vrací. Jiných se doslova nemůžeme zbavit. Bohužel často právě tyto opakující sny bývají nejvíc děsivé.

Proč se sny opakují?

Sny mohou být různé, ale když se opakují obsahují naléhavé sdělení, které bychom neměli ignorovat. Jinak se budou vracet vždy, dokud se nevyřeší a jejich děsivost může gradovat.

Pozor, něco jiného je zcela shodný sen a shodné symboly ve snu.

Co nám říká sen?

Sny jsou naší podvědomou reakcí na to, co se nám děje v životě. Symboly se mohou opakovat, jen se může měnit scéna. Někdy je však náročné se ve snech orientovat. Snář nám může pomoci se ve snech orientovat, pomoci nám může i odborník specializující se na výklad snů. Pokud nás sny chtějí na něco upozornit, přehání, protože se na sebe snaží upozornit. Obzvlášť v momentech, kdy je záměrně potlačujeme. Napovídají nám, jak se máme rozhodnout, co máme udělat, co je správné a kudy jít. Napoví nám i to, co se stane, pokud stav budeme i nadále ignorovat.

Čím více obsahuje univerzálních symbolů, tím je sen důležitější

I jeden a ten samý symbol může mít různý význam. Jeho význam ovlivňuje to, kde žijete, jak pracujete, jak žijete a podobně. Může mít velmi úzkou spojitost s vašim dětstvím. Věštecké sny poznáte podle velkého množství univerzálních symbolů, které dokážete najít i ve snářích. Ty, které nenajdete mají osobní zaměření a týkají se pouze vašeho života. Důležitost potvrzuje i jeho živost a dramatičnost, která je schopná vás probudit i uprostřed snu. Některé sny vás mohou varovat před neštěstím i situací, která by vás mohla stát dokonce život.

Nepodceňujte své sny a nezasouvejte to, co vám napovídají do hlubokého podvědomí, nemuselo by se vám to vyplatit.

 

Symboly štěstí je jich mnoho a doprovází nás od počátku lidstva. Mají různou podobu. Věříme, že nám přinesou štěstí nebo nás ochrání před vším zlým. Nosíme je proto v kapse, v peněžence, na krku, stojí na našem stolku, máme je pod polštářem, houpou se nám na zrcátku v autě, visí nám u dveří i na zdi. Říkáme jim také talismany nebo amulety. Vážně jsou tak kouzelné?

Letošní rok je bohatý na celou řadu zajímavých astronomických úkazů. Sotva jsme se dokázali vzpamatovat z magie pondělního super měsíce, přichází nás ohromit i okouzlit každoroční roj meteoritů. Ano, 17. 11. 2016 se na nebi v maximální míře aktivity objeví Leonidy.

Fytoterapie pochází z řeckých slov phyton a therapeia, čili rostlina a léčba. Počátky léčby bylinkami sahají velmi hluboko. Vůbec první důkazy pochází z období před více než 60 000 lety před naším letopočtem.

Momentálně jsem offline (Na Vaši otázku odpovím do 24 hodin.)

Věštkyně Karin - snář a výklad snů

Znamení Štír
Specializace Výklad významu snů
Zaměření Kyvadlo, magie, tarotové karty

Většina snů má buď zcela zřejmý nebo skrytý význam. Jmenuji a Karin a zabývám se výkladem snů, které často bývají předzvěstí budoucnosti Vaší nebo vašich blízkých. Sny často také zobrazují Vaši přítomnost a Vaše skutečně city a pocity. Odhalím skutečný význam těchto snů a pomohu Vám vyřešit současné i budoucí problémy. 

Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru SNY datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Démonologie se dostává po letech na výsluní. Děje se tomu tak díky young adult a fantasy literatuře, která se zabývá i touto tématikou. Démonologie se přitom věnuje všem démonům a jejich vlivu na lidské životy a jejich hříchy.