Věštba I-ťing

Článek na téma: Duchovní život, Horoskopy, Ezoterika, Osud,

I-ťing je u nás prezentována jako tajuplná věštecká metoda, ve skutečnosti se však jedná o nejstarší zachovaný text s filozofickým zaměřením, který pochází z druhého tisíciletí před naším letopočtem. Jde o tzv. Knihu proměn. V jejíž hlavní části najdete na 64 obrazců složených z 6 čar, jež představují celkem 64 rozličných archetypálních situací.

Kniha hraje dodnes důležitou roli v taoismu, kromě toho se však užívá i jako orákulum. V průběhu dějin se stala významnou učebnicí pro celou řadu filozofů, politiků, mystiků, alchimistů, vědců a matematiků. V Evropě se kniha poprvé objevila přibližně před 450 lety, kdy o ní napsal jeden křesťanský misionář německému filozofovi a matematikovi Gottfriedu Wilhelmu von Leibnitzovi.

Jak funguje i-ting?

Věštění s pomocí i-ťing umožňuje promítnout danou situaci do budoucnosti. Konzultace s knihou i-ťing pak umožňuje snazší rozklíčování složitých situací, což mu pak následně pomůže rozhodnout se, co dál. Otázky jsou řešeny spíše na základě rozumové a etické rozvahy.

Věštění prostřednictvím i-ťing

Existuje celkem 64 hlavních situací, z nichž je každý indikován do šesticípé hvězdy, symbolu tvořeného z 6 řádků, které mohou (a nemusí) být přerušeni. Přerušená linka přitom znamená “jin” a ta neporušená “jang”. Každý z 64 haxagramů je označen číslem. Jejich význam vychází z východní filozofie. Hexagramy pak nabízí odpovědi, jako např. rozvoj, hojnost, radost, skromnost apod.

Jak se věští s pomocí i-ťing?

Pro věštění se obvykle užívá sada tří nebo šestí mincí, které jsou hozeny celkem šestkrát. Po celou dobu je důležité držet svou otázku v mysli. Strana, na kterou dopadnou, vytváří ve vašem hexagramu plné nebo přerušované čáry. Pro vytvoření celého hexagramu potřebujete celkem 6 hodů. Jde o nejjednodušší způsob věštění touto metodou. Faktem však je, že způsobů je však mnohem víc.

Jasnovidectví je velmi obtížné blíže definovat. Všeobecně bychom ji mohli popsat, jako schopnost mimosmyslového vnímání, našeho podvědomí, které nám umožňuje nahlížet do blízké, ale i vzdálené budoucnosti. Jasnovidectví patří k těm nejstarším věšteckým technikám na světě.

Letošní rok je bohatý na celou řadu zajímavých astronomických úkazů. Sotva jsme se dokázali vzpamatovat z magie pondělního super měsíce, přichází nás ohromit i okouzlit každoroční roj meteoritů. Ano, 17. 11. 2016 se na nebi v maximální míře aktivity objeví Leonidy.

Bez komunikace není vztahu. Dobrá komunikace je základem šťastného a spokojeného vztahu. Jen s ní totiž dokážete zvládnout konfliktní situace a najít konstruktivní řešení. Dobrá komunikace spočívá přitom v tom, že se svým partnerem budete hovořit o svých vlastních myšlenkách a dávat najevo své pocity. Pozor si však dejte na určité zlozvyky, díky nimž to pak mezi vámi nemůže klapat.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Kartářka Kateřina - pomoc s láskou a vztahy

Znamení Ryby
Specializace Andělské karty, tarotové karty,
Zaměření Láska a vztahy, karmické vztahy, rodinné konstelace

Láska je nejvyšším a také nejvíce komplikovaným citem, který působí v životě mnoho štěstí, ale i trápení a smutku. Poradím Vám s Vaším stávajícím vztahem a neštastně zamilovaným pomohu získat lásku milované osoby. Vím, že láska často bolí a partnerské vztahy jsou mnohy obtížné, společnými silami vše napravíme.

Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60
Zašlete mi SMS ve tvaru MILUJU datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 60 Moje stránka, otázky a ohlasy

Každý máme někde svou spřízněnou duši. A pozor, nemusí být jen jedna. Jen ji najít. A to nemusí být vždy jednoduché. Pokud ji však najdete, stanete se úplnějšími a máte dosáhnout toho, čeho byste sami nikdy nedosáhli. Spřízněné duše se dokáží podpořit a posouvat dopředu.