Komunikace s mrtvými

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Komunikace s mrtvými je možná, i když není zrovna doporučována. O této skutečnosti se přesvědčila řada lidí. Duch se může zhmotnit v různé míře a dokonce disponuje určitou energií, která na nás může působit.

Svět převrátil vzhůru nohama psycholog a lékař Raymond Moody, který před časem vydal knihu Život po životě, v němž se rozhovořil o lidech, kteří překonali o klinickou smrt. Ale i jiní vědci v poslední době přichází s tvrzením, že život po životě opravdu existuje a smrt není konečná.

 

Bohužel hlubší výzkumy této oblasti se střetávají s překvapivým odporem. Brání tomu náboženství a víra v to, že smrt by měla být konečná. To, že je tomu jinak, je pro mnohé naprosto nepředstavitelné a pobuřující.

Co je však smrt?

A víte, že na tento pojem vlastně neexistuje žádná definice? Za smrt se všeobecně pokládá stav, kdy člověku přestane tlouct srdce, nedýchá a ustane činnost mozku. V reálu je to však mnohem složitější. Tělo může být poškozené a nefunkční, ale mozek vnímá i to, co by odborníků vnímat nemělo. Zatím však umíme pouze oživit člověka, který je “mrtvý” cca 3-5 minut, ale v reálu konec života vrcholí až úplným zničením těla. Co se však stane s vědomím, to se neví.

A proto vyvstává polemika a proč by proto nemohli mrtví mluvit?

I když smrt děsí a v poslední době je spíše tabuizovaná a místy se zdá, že až zakázaný, je tu a nic s tím neuděláme. Existuje spousta nevšedních případů, kdy se mrtvý přišel rozloučit, než odešel “na druhý břeh”. Někdy se dokonce zdá, že se nedokáže odpoutat od určitého místa. Jsou mezi námi lidé, kteří svět zemřelých vnímají, vidí je a komunikují s nimi. Jde o vyčerpávající činnost, pokud jste však odvážní, můžete to zkusit i vy sami.

Jak komunikovat se zemřelými

Pro komunikaci s mrtvými je nutné mít otevřenou bránu do svého podvědomí. Nutné je trénovat i všechny své smysly a vnímat okolní energie. Neblokujte své pocity a intuici. Při své snaze pracujte s vyčištěnou a zklidněnou myslí, na klidném a tichém místě, kde budete moci pracovat se svým podvědomým. Při meditaci zavřete oči a na nic jiného nemyslete. Poté, co přestanete myslet na vše ostatní, intenzivně začněte myslet na zemřelého. Nejprve myslete, a pak se jej zkuste ptát. Neodpovídejte si sami, ani neodhadujte odpověď. Čekejte na ni, ona se vyjeví.

V tradiční astrologii je Saturn spojován s omezeními, zábranami, těžkými zkouškami a zklamáním. Jde o obávanou planetu, která nás brzdí. Planeta v jednom znamení zůstává po dobu dva a půl roku. Špatnou pověst však nemá zcela oprávněně.

Severně od Kounova na vrchu Rovina byl v roce 1934 odhalena kounovská kamenná řada. V té době tomu nikdo nevěnoval žádnou pozornost. To, že jde o něco výjimečného, si byl vědom jen jejich objevitel.

Vánoce je možno slavit několika různými způsoby. Pokud toužíte po jejich harmonickém prožití, můžete se inspirovat Feng Shuei. Nemusíte se obávat, není to o tom, abyste se vzdali českých tradic, ale jde spíše o zklidnění, harmonizaci a vytvoření přátelské atmosféry.

 

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Iveta - výklad karet

Znamení Kozoroh
Specializace Výklad karet
Zaměření Andělské karty, cikánské karty, tarotové karty

Pro výklad karet používám cikánské, tarotové i andělské karty, se kterými mám velmi dobré zkušenosti a vím, že výklad právě z těchto karet spolehlivě funguje. S pomocí karet určím nejen obecně Vaši budoucnost, ale můžeme se zaměřit také na jednotlivé oblasti Vašho života, jako je zdraví, finance, láska.

Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62
Zašlete mi SMS ve tvaru TAROT datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 62 Moje stránka, otázky a ohlasy

Každý máme někde svou spřízněnou duši. A pozor, nemusí být jen jedna. Jen ji najít. A to nemusí být vždy jednoduché. Pokud ji však najdete, stanete se úplnějšími a máte dosáhnout toho, čeho byste sami nikdy nedosáhli. Spřízněné duše se dokáží podpořit a posouvat dopředu.