Telepatie

Článek na téma: Duchovní život, Ezoterika, Mystické nauky, Osud,

Telepatie představuje přenos informací prostřednictvím mimosmyslových schopností. Přenosu myšlenek na dálku se věnuje experimentální psychologie, parapsychologie a psychotronika. Dorozumívání beze slov zcela běžně užívají zvířata, mají to v genech, jen my na to nějak zapomněli. To však neznamená, že bychom to neuměli.

Co je telepatie

Spíše této dovednosti nevěnujeme pozornost, nebo jí nevěříme. Je to přitom škoda, hodně bychom se toho mohli dozvědět. Pojem telepatie je složeninou řeckých slov tele (vzdálený) a pathe (cítění). Je známo, že je to skutečné a reálné, avšak na jakém principu telepatie pracuje, není známo dodnes. Telepatii zkoumá dokonce i armáda a tajné služby, protože každý poznatek z této oblasti představuje mocný nástroj proti nepříteli.

Telepatii ovládáme všichni. Aby však byl výsledek efektivní a k přenosu myšlenek skutečně došlo, musí chtít oba. Telepatie tedy není věda, ale schopnost, která vám pomůže spojit s vaší spřízněnou duší a je jedno, jak daleko dotyčný právě je.

Užíváme ji, aniž bychom si to uvědomovali

Kolikrát se vám stalo, že jste volali někomu, kdo vám pak řekl, že právě na vás myslel?A kolikrát se vám stalo, že jste odpověděli na nevyslovenou otázku?

Rozumíte si se svým partnerem nebo i kamarádkou beze slov? Stačí se jen kouknout a máte zcela jasno?

Matky díky této schopnosti ví, kdy je jejich dítě v nebezpečí, kdy je potřebuje anebo ví, že se něco stalo.

Nejste si jisti, jestli telepatii ovládáte? Zkuste to!

Trénování přináší ovoce, a to i ve světě telepatie. Zkoušejte to s partnerem. Kreslete a hádejte obrázky. Hádejte na co myslí. Zkuste to s obrázky se symboly. Pozor však trénink by neměl přesáhnout 15 minut. Buďte trpěliví, ne vždy se vše povede hned na poprvé.

Možná jste to do dnešních dnů netušili, ale většina kostelů a synagog byla u nás postavena na základě geomantiky. Moderní geomantika se věnuje nauce vlivu krajiny a přírodních sil na člověka, jeho tělo a duši. Ukazuje nám, že s návštěvou magických míst naší krajiny, můžeme ozdravit naše tělo, očistit naše myšlení, doplnit svou energii a někdy prožít i spirituální zkušenosti. Proto nás návštěva posvátných a magických míst tak silně zasáhne, a to i na člověka bez předešlých duchovních zkušeností.

Jasnovidectví je velmi obtížné blíže definovat. Všeobecně bychom ji mohli popsat, jako schopnost mimosmyslového vnímání, našeho podvědomí, které nám umožňuje nahlížet do blízké, ale i vzdálené budoucnosti. Jasnovidectví patří k těm nejstarším věšteckým technikám na světě.

Chiromantie, nebo také čtení z ruky, se praktikuje po celém světě již po řadu století. Důkazy o tom sahají až do staré Číny, Indie nebo Egypta. Středověká Evropa čtení z ruky označovala za důkaz čarodějnictví, a proto tuto metodu věštění zakázala. I přesto se chiromantie prosadila, protože se v 17. století vyučovala na několika německých univerzitách.

Momentálně jsem online (Na Vaší otázku odpovím do 5 minut.)

Věštkyně Katka - Věštírna a věštění budoucnosti

Znamení Lev
Specializace Magie, tarotové karty, kyvadlo
Zaměření Věštění budoucnosti

Osud každého z nás je z části předurčen a s pomocí pokročilých věšteckých metod Vám mohu sdělit důležité životní události, které Vás čekají. Snažím se Vám vždy nejen sdělit budoucnost, ale také poradit s dalším rozhodováním, kdy Vám často až věštba sdělí důležité souvislosti a přivede Vás k jejich pochopení. 

Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a otázku na číslo 903 55 60
Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61
Zašlete mi SMS ve tvaru ESO datum narození, jméno a Vaši otázku na číslo 903 55 60 Zavolejte mi na číslo 906 90 01 02 a zadejte mojí linku 61 Moje stránka, otázky a ohlasy

V dnešní době žijeme ve stresu a spěchu. Když už se zastavíme, neumíme nerušeně odpočívat. Na očistu těla a duše nemáme jaksi sílu. Očistná koupel nám však nedodá pouze energii, ale dokáže nám očistit i naši auru.