Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 01.04. 2023

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Při Luně ve Lvu byste se měli věnovat především partnerovi. Pocit, že je dostatečně hýčkaný a že ve vás našel spřízněnou duši, opravdu potřebuje.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Rodinné vztahy dostanou dnes pořádně zabrat. Právě proto je potřeba, abyste se nenechali vehnat do konfrontace tak, kde je potřeba rozumný přístup.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Aprílem vás nikdo nevyvede. Někdo se o to sice může pokusit, ale bude se při tom tvářit tak nápadně nenápadně, že jeho úmysl odhalíte po první větě.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Zejména odpoledne se vyhýbejte obchodům. V rámci předvelikonočních příprav byste koupili dobroty, které by do svátků děti po kouscích stejně vytahaly.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Další den, kdy je potřeba, abyste dostatečně sebevědomě dávali najevo veškerá svá přání. Když to dokážete, celý svět se spojí a pomůže vám je splnit.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Do toho, co vám nejde, se raději nepouštějte. Když se budete věnovat výhradně tomu, co bezpečně ovládáte, bude to pro vás a vaši náladu lepší.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Ráno nebudete vědět, kam dřív skočit, ale odpoledne se všechno změní. Pokud si naplánujete rodinou akci, proběhne skvěle a bude velice příjemná.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

To, že uhnete z názoru, který jste dosud hlásali, se ukáže jako velice rozumné rozhodnutí. Ulehčíte tím život nejen sobě, ale i celé své rodině.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Všechno, co se dnes stane, můžete hodnotit pozitivně. Nemusí to sice být přesně to, co jste chtěli dělat, ale s výsledkem můžete být spokojení.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ve společnosti raději ustupte do pozadí. Když necháte zářit Berany, Lvy a Střelce, bude to lepší. Vy se pak můžete bez výčitek svědomí dobře bavit.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Hlavně si nemyslete, že někoho opravdu dobře znáte. Přesně takoví lidé vás mohou překvapit a dostat do situace, kdy nebudete vědět, co dělat.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Ve vztahu k nově poznaným lidem se snažte o velkorysost. Na první pohled se vám sice zamlouvat nemusíte, ale to se může velice rychle změnit.