Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 28.03. 2023

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Spojené energie Merkura s Jupiterem vám dávají štěstí i tam, kde všichni jiní narazí. Nepřemýšlejte, co se stalo, ale nabízené šance využijte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Získáte všechno, co chcete, aniž byste se museli hádat. Díky konjunkci Merkura s Jupiterem argumentujete tak, že vám nikdo raději neodporuje.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Ranní Luna ve vašem znamení vám dává odvahu nazvat to, co se kolem děje, pravým jménem. Někdo to označí jako drzost, ale vy se jinak chovat neumíte.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Odpoledne, kdy je Luna ve vašem znamení, si najděte pár chvil pro sebe. Věcí, které si potřebujete promyslet o samotě, je momentálně víc než dost.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Než se rozhodnete, že budete někoho zachraňovat, přemýšlejte, co vám to dá. Možná by bylo lepší, kdybyste mysleli nejdříve na sebe a až pak na jiné.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Ze slibů, které vám dávají bývalí partneři, raději nic nevyvozujte. Když se rozhodnete, že se o sebe ve všech směrech postaráte sami, bude to nejlepší.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Při konjunkci Merkura s Jupiterem dáte s miláčkem dohromady své plány tak, abyste oba byli spokojení. Dařit se vám bude lépe, než si umíte představit!
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Spojené energie Merkura a Jupitera vám sice přidají práci, ale taky vám nabídnou peníze. Jde o šanci, kterou byste měli brát dříve, než vám uteče.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Zejména dopoledne je potřeba, abyste mluvili a bez obav argumentovali. Na to,co se vám tak podaří prosadit, můžete být právem pyšní!
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Člověka, který vám nahlas řekne, že mu chybíte, byste měli brát opravdu vážně. V budoucí době bude ve vašem životě hrát hodně důležitou roli.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Zejména dopoledne se dokážete velice přesně vyjadřovat k tomu, co se děje. Právě proto vyrazte na úřady. Tam získáte i to, co vám původně dát nechtěli.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Nápady, které máte hodně vylepšení vaší finanční situace, byste měli důkladně promyslet. Jejich realizace vám dá spoustu práce, ale přinese výsledky.