Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 12.02. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Všechno dokončujete na poslední chvíli. Odpoledne si sice budete slibovat, že tak náročnou situaci už nikdy nedopustíte, ale stejně to nedodržíte.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Ať se pokusíte o cokoli, můžete na sebe být pyšní. Není to sice tak úplně dokonalé, ale přesto je to daleko lepší, než jste vy i vaše okolí čekali.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Při úředních jednáních raději nevtipkujte. Jakmile by státní orgán zjistil, že ho neberete s náležitou vážností, choval by se hodně nepříjemně.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Všechno se najednou uklidnilo. Dokonce i kamarádi, kteří tvrdili, že s vámi už v životě nepromluví ani slovo, se vrátí a dokonce se vám i omluví.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Když se někdo rozhodne, že vám udělá radost, berte to jako jeho plus. Způsob vám sice tak úplně sednout nemusí, ale to mu říci nesmíte.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Když začne partner mluvit o tom, kam byste v létě měli vyrazit na dovolenou, neříkejte, že by pořád jen utrácel. Buďte rádi, že chce léto trávit s vámi!
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

To, že někoho získáte, ještě neznamená, že si ho udržíte. Pro jistotu byste si svůj nový objev měli hlídat intenzivněji, než míváte ve zvyku.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když necháte ve všem podstatném i nepodstatném volnou ruku partnerovi, bude to nejlepší. O úspěchy se podělíte a neúspěchy na vás hodit nemůže.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Než vyrazíte na nějakou naplánovanou schůzku, předem se ujistěte, zda se opravdu koná. Je možné, že ji ostatní účastníci zrušili a vám to neřekli.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kdyby se stalo, a vy jste na ulici našli něco opravdu drahého, zaneste to na policii. Zároveň si vyžádejte zaprotokolování nálezu. Je to nutné!
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Dejte si pozor na zbytečné hádky s dospělými dětmi. Neřekli byste si sice nic víc, než je pravda, ale přesto by to bylo zbytečně zraňující.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Když už někoho odmítáte, udělejte to tak, abyste ho zbytečně nezranili. Dá vám to sice spoustu práce, ale veškerá vynaložená námaha se vám vyplatí.