Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 15.02. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Vůbec se nepoznáváte! Večer máte sice možnost vyrazit na nějakou zajímavou akci, ale stejně to dopadne tak, že se rozhodnete, že raději zůstanete doma.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Všechno důležité nechte na odpoledne. Luna bude v Raku a postará se, aby vám partner vycházel vstříc ne proto, že musí, ale proto, že opravdu chce.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Partner přijde s návrhem, který vás překvapí. Ještě víc vás překvapí, když zjistíte, že ho už dlouho dopředu promýšlel, ale vám o to vůbec nic neřekl.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Při Luně ve svém znamení reagujete až zbytečně přecitlivěle. Zkuste v lidech hledat něco pozitivního a připustit, že mohou mít i dobré stránky.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Odpoledne, kdy je Luna v Raku, kývejte partnerovi na všechno, s čím přijde. Bude to podstatně lepší, než kdybyste se s ním hádali, a stejně nevyhráli.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Váš vztah se může zadrhnout na zdánlivých maličkostech. Partner má pocit, že se mu máte víc věnovat, zatímco vy máte pocit, že pro něj děláte dost.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

To, že byste se z práce mohli vypařit dřív, vás nesmí napadnout. Šéf se na konci pracovní doby pravděpodobně zjeví mezi dveřmi a bude vás kontrolovat.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Odpolední Luna z Raka vás donutí, abyste přemýšleli nad svým vzděláním. Nechcete se přihlásit do kurzu, v němž byste mezery ve vědomostech doplnili?
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Večer, kdy je Luna v Raku, se s rodinou domluvte na důkladném úklidu, malování, nebo nějaké podobné akci. Musíte je přesvědčit, aby vám pomohli.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Když potřebujete něco prodat, nabídněte to na internetu. Reakce bude neobyčejně rychlá. Při troše štěstí budete mít ještě dnes po veškerých starostech.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Včerejší Valentýn má zejména v práci zajímavé dozvuky. Dozvíte se, kdo si s kým včera začal, a budete přemýšlet, jaké následky to pro vás bude mít.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

To, co pro vás ostatní lidé dělají, musíte ocenit. Zároveň byste si měli uvědomit, že to nedělají ze zištných důvodů, ale proto, abyste měli radost.