Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 16.01. 2020

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Na nervy vám lezou lidé, kteří se nedokážou přiznat ke svým chybám. Dejte si na ně pozor! Aktuálně hrozí, že se své vlastní chyby pokusí hodit na vás.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Vzpomínky jsou dnes velice nebezpečné! Pod jejich vlivem budete vnímat jako ráj vztah, který se ve skutečnosti nejvíce ze všeho podobal peklu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Pokud máte šanci, zajděte si na masáž. Potřebujete ji jako sůl. Jiný prostředek, který by vám uvolnil svaly a zklidnil mysl, totiž neexistuje.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Sextil mezi Venuší a Uranem vám do života vnáší nečekaná překvapení. Konečně pochopíte, že je na obzoru láska, která obrátí celý váš život naruby.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Odpolední vstup Merkura do vašeho partnerského sektoru vás rozpovídá. Je potřeba, abyste partnerovi řekli, co chcete, a trvali na jasné odpovědi.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Na to, co si o vás myslí ostatní lidé, se neohlížejte. Tím, že se jim budete snažit vyhovět, můžete přijít o příležitosti, které se už nevrátí.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Podvečerní vstup Merkura do Vodnáře vás rozpovídá. Konečně odložíte veškerý zbytečný ostych a začnete s partnerem mluvit otevřeně a na rovinu.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Dopoledne na práci raději zapomeňte. Když se místo toho budete věnovat svému partnerovi, uděláte tím pro svou budoucnost víc, než si umíte představit.17.1 - PátekPři kvadratuře mezi Sluncem a Neptunem si dejte pozor na to, co komu říkáte. Lidé mají dobrou paměť a veškeré vaše výmysly by velice rychle odhalili.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Čekejte kontakt od firmy, která by vás moc ráda zaměstnala. Vy sice o změně zaměstnavatele neuvažujete, ale její zájem vám přesto dělá moc dobře.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Všechno, co se děje, se snažte mít pod kontrolou. V rámci sbírání informací klidně shánějte i klepy. Dozvíte se z nich víc, než si umíte představit.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Večer věnujte diskusím s dětmi. Díky Merkuru, který se dostává do vašeho znamení, se na ně umíte naladit tak, že si s nimi bez problémů porozumíte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Venuše, která tvoří sextil s Uranem, se o vás opravdu stará. Čekejte pozvání na rande, které vám nabízí zajímavý člověk na ještě zajímavějším místě.