Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 16.06. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Na lidi, kteří vás odpoledne budou chtít umlčet, musíte reagovat ostře. Předně byste jim měli vysvětlit, že slušný člověk tomu druhému do řeči neskáče.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Za to, že nejste v tom nejlepším rozmaru, váš partner nemůže. Než ho z toho obviníte, přemýšlejte, zda jste si svou mizenou náladu nezapříčinili sami.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Dopřejte miláčkovi pocit, že má rodinné záležitosti ve svých rukou a může je aktivně ovlivňovat. Velice rychle zjistí, že je to náročnější, než se zdá.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Trigon mezi Merkurem a Neptunem vám přinese momenty čisté jasnozřivosti. Bez problémů odlišíte lidi, co vám lžou, od těch, kteří vám chtějí pomoci.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Luna, která se nachází ve Střelci, vám vylepší život. Přestanete za každou cenu hledat lásku a spokojíte se tím, že kolem panuje nerušená pohoda.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Partner vás překvapí svým rozhodným postojem. Můžete se mu pokusit vysvětlit, že to není tak jednoznačné, ale s moc velkým úspěchem raději nepočítejte.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Opozice mezi Merkurem a Saturnem je náročná. Víte, že musíte mluvit, ale je vám jasné, že nesmíte dovolit, aby se někdo po vašich slovech cítil uražený.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Trigon mezi Merkurem a Neptunem vám zásadně usnadní život. Umíte mluvit tak, abyste bez problémů navázali kontakt s každým, koho aktuálně potřebujete.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Na poslední chvíli si vzpomenete na něco, co jste měli udělat. Naštěstí se vám to podaří zvládnout tak, aby vaše pochybení nikdo nezaregistroval.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Energie opozice mezi Merkurem a Saturnem vás nesmí vyvést z míry. Lidi, kteří vás budou chtít zastavit a zabránit vám, abyste mluvili, hrdě ignorujte.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Za svá stanoviska se nestyďte. O svých názorech si klidně pohovořte s protivníky. Jejich postoj sice nezměníte, ale zase si získáte jejich úctu.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Při trigonu mezi Merkurem a Neptunem si dejte pozor na lidi, kteří dokážou přesvědčivě lhát. Kdybyste jim naletěli, byli byste sami na sebe naštvaní.