Denní horoskop

Pro pozitivní a úspěšný den zde jsou denní horoskopy, které mnohým dokáží vykouzlit úsměv na tváři. Ano, skutečně díky nim má spousta lidí dobrou náladu, protože je dokáží ochránit před nepříjemnostmi a hlavně vás informují, kdy se můžete těšit na něco příjemného. Je vždycky skvělé, když se dozvíte dobrou zprávu, avšak denní horoskop poslouží i jako varování, když se blíží nějaké ohrožení či vypjatá situace, a vy se tak můžete dopředu připravit.

Horoskop pro den 17.04. 2019

Beran

Beran (21.3. - 20.4.)

Opravdu není důvod, abyste dělali všechno sami. Pokud s pomocí Merkura ve svém znamení odpoledne získáte pomoc, musíte ji taky náležitě využít.
Býk

Býk (21.4. - 21.5)

Merkur, který vstupuje do vašeho sektoru tajemství, přináší informace, o které nestojíte. Jsou to další novinky, které vám budou jen zatěžovat hlavu.
Blíženci

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V práci se klidu nedočkáte. Vy sice můžete mít všechno hotovo, ale přesto vás pošlou, abyste šli pomáhat někomu, kdo tak usilovně zdaleka nepracoval.
Rak

Rak (22.6. - 22.7.)

Dopolední vstup Merkura do Berana vás rozpovídá. Pokud se najde někdo, kdo vás naštve, bude mít dost času, aby svého rozhodnutí pořádně litoval.
Lev

Lev ( 23.7. - 22.8.)

Vstup Merkura do Berana vás přinutí k přemýšlení. Opravdu si nejste jistí, zda byste svou životní cestu neměli změnit a začít pracovat na svých snech.
Panna

Panna (23.8. - 22.9.)

Merkur odchází z vašeho partnerského sektoru a mezi vás se vrací harmonie. Miláček vás zbytečně neprovokuje a vy se neurážíte kvůli každé maličkosti.
Váhy

Váhy (23.9. - 23.10.)

Jsou nabídky, které si musíte promyslet. Zpočátku se mohou sice tvářit jako vaše životní šance, ale ve skutečnosti se v nich skrývá nečekaný zádrhel.
Štír

Štír (24.10. - 22.11.)

Když chcete něco projednat a vyjednat, musíte se do toho pustit hned ráno. Po desáté se Merkur dostane do Berana a vaši protivníci začnou oponovat.
Střelec

Střelec (23.11. - 21.12.)

Nenabízejte pomoc lidem, kteří si jí neváží a vážit nebudou. Tím, že jim dovolíte, aby si konečně natvrdo rozbili nos, jim pomůžete daleko více.
Kozoroh

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Ať jdete kamkoli, vyhýbejte se davům. Nezapomeňte, že je před svátky, kdy mají kapsáři žně. Nakoupit jděte až večer, kdy je v obchodech lidí méně.
Vodnář

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Vstup Merkura do Berana vás velice potěší. Konečně se začne mluvit o tom, co je důležité a co musíte řešit nejdříve. Žádné odklady připustit nesmíte.
Ryby

Ryby ( 21.2. - 20.3.)

Merkur, který opouští vaše znamení, vás velice potěší. Konečně nikdo nechce, abyste se vyjadřovali k tomu, čemu nikdo nerozumí a co nikdo nechápe.